Schoonmaakbedrijf Rotterdam

DES Schoonmaakdiensten is al jaren actief in regio Rotterdam. Met een snel groeiend aantal zeer tevreden opdrachtgevers. Daar zijn wij trots op, want schoonmaak is onze passie. Wat ú uit handen geeft, hebben wij in de vingers!

Specialist in kantoor- en bedrijfspanden

Kantoorschoonmaak, scholenschoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud… als hét schoonmaakbedrijf Rotterdam pakken wij het aan. Dagelijks, iedere week of eens per maand? Een spoedklus bij een calamiteit? Een opleverschoonmaak? Wij staan voor u klaar. Altijd. Want we houden van ons vak en van de glimlach bij de klant omdat het écht schoon is.

Heeft u behoefte aan advies?

Neem vrijblijvend contact met mij op:

Maxime de Wit

+31 (0)06 15 14 91 11
maxime@des-schoonmaak.nl

Een greep uit onze opdrachtgevers

Schoonmaakbedrijf Rotterdam
Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Schoonmaakdienst in Rotterdam

Wij bieden hoge kwaliteit schoonmaak en zijn zeer betrouwbaar. Onze vaste schoonmaakmedewerkers weten hoe het bij u werkt. Graag zijn we flexibel, omdat wij altijd betrokken zijn bij onze klanten.

En natúúrlijk zijn wij professioneel, ook in onze communicatie en afspraken over bijvoorbeeld het alarm. Kwaliteit, flexibel, professioneel: onze kernwaarden maken wij elke dag waar. Kijk maar naar de recensies. Mogen wij het ook bij u waarmaken?

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Meteen een scherpe offerte aanvragen? Of eerst met één van onze adviseurs de mogelijkheden verkennen? Wij komen graag en vrijblijvend bij u langs.

Over ons

Ooit begonnen als familiebedrijf, is DES Schoonmaakdiensten de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét schoonmaakbedrijf van Zuid-Holland. Geen wonder, want ons team bestaat uit zowel betrokken vakmensen voor het dagelijkse werk, als specialisten die de uitdagende klussen perfect klaren. Door onze korte lijnen schakelen wij snel en onze kernwaarden maken wij elke dag waar.

Echt goed schoonmaken is niet gemakkelijk! Daarvoor moet schoonmaak je passie zijn.

Die passie houden wij levend door:

  • uitstekend werkgeverschap te tonen
  • betrouwbaar en respectvol te zijn naar onze klanten én de medewerkers
  • altijd te gaan voor kwaliteit
  • werkplezier hoog in het vaandel te hebben.

Herkent u zich hierin? We maken graag kennis met u!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ooit begonnen als familiebedrijf in Den Haag, is DES Schoonmaakdiensten de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét schoonmaakbedrijf van Zuid-Holland. Geen wonder, want ons team bestaat uit zowel betrokken vakmensen voor het dagelijkse werk, als specialisten die de uitdagende klussen perfect klaren. Door onze korte lijnen schakelen wij snel en onze kernwaarden maken wij elke dag waar.

Call Now ButtonDirect bellen