Schoonmaakbedrijf Leiden

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Leiden? Dan kunnen we u vertellen dat u bij DES Schoonmaak aan het juiste adres bent. Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel reinigen van allerlei verschillende soorten omgevingen. Hierbij kunt u denken aan kantoor schoonmaak, scholen schoonmaak, vloeronderhoud, gevelreiniging en nog veel meer.

Mocht u behoefte hebben aan een professionele reiniging van deze omgevingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u een reiniging voor een andere omgeving in gedachte? Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen. Samen bespreken we uw wensen en maken we een ijzersterk plan van aanpak.

Heeft u behoefte aan advies?

Neem vrijblijvend contact met mij op:

Maxime de Wit

+31 (0)06 15 14 91 11
maxime@des-schoonmaak.nl

Een greep uit onze opdrachtgevers

schoonmaakbedrijf leiden des
schoonmaakbedrijf leiden des

Schoonmaakbedrijf in Leiden voor uw bedrijf

Het is belangrijk dat u als bedrijf aandacht besteedt aan het reinigen van uw zakelijke omgeving. Dit doet u natuurlijk ten eerste om uw medewerkers te voorzien van een veilige en schone omgeving, maar daarnaast is het ook belangrijk dat u een professionele indruk achterlaten op de (potentiële) klanten die uw bedrijf bezoeken.

Wanneer uw kantoorpand er bijvoorbeeld niet schoon en fris uitziet kan dit een negatieve invloed uitoefenen op de beeldvorming van mogelijke klanten. Dit is natuurlijk iets waar u absoluut niet op zit te wachten en daarom raden wij u aan om deze omgevingen regelmatig schoon te maken. Heeft u hier geen tijd of capaciteit voor? Dan is jouw schoonmaak uitbesteden aan ons schoonmaakbedrijf in Leiden de juiste oplossing. Wij zijn in staat om iedere periode bij u langs te komen, zodat u de komende tijd weer bent verzekerd van een fris pand.

De voordelen van een

Schoonmaakbedrijf Leiden

Op het moment dat u ervoor kiest om uw schoonmaakwerkzaamheden aan DES Schoonmaak uit te besteden bent u verzekerd van een aantal voordelen. Ten eerste werken wij uitsluitend met medewerkers die in het bezit zijn van een VCA-certificaat. Daarnaast screenen wij onze medewerkers zorgvuldig, zodat u met het volste vertrouwen ons in kunt huren. Tevens maken wij bij ons schoonmaakbedrijf Leiden uitsluitend gebruik van hoogwaardige apparatuur, waardoor we in staat zijn om iedere omgeving grondig en diep te reinigen. Wat voor vuil en viezigheid er ook in uw omgeving aanwezig is, wij kunnen u verzekeren dat wij in staat zijn om deze verontreinigingen te verwijderen.

Een ander voordeel is dat u door een schone werkomgeving de productiviteit van uw medewerkers stimuleert. Niemand houdt ervan om te werken in een smerige omgeving en daarnaast kan dit bijdragen aan een hoger ziekteverzuim. Voorkom dit door aandacht te besteden aan het schoonmaken van uw professionele omgevingen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u dus op zoek naar een schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn? Zoek dan niet verder. Wij nemen voor u al het werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op hetgeen waar u goed in bent, namelijk het runnen van uw eigen onderneming. Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten is het vanzelfsprekend mogelijk om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@des-schoonmaak.nl. We komen zo spoedig mogelijk terug op uw aanvraag en bespreken vervolgens de werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren. Niet voor niets wordt DES Schoonmaak al jarenlang hét schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn genoemd.

Call Now ButtonDirect bellen