Schoonmaakbedrijf Delft

Wilt u af zijn van het eigenhandig aanpakken van schoonmaakklussen? Besteedt u dit liefst uit? Met het kiezen voor ons schoonmaakbedrijf in Delft bent hier in één keer van verlost. DES Schoonmaakdiensten beschikt over alle specialistische kennis om deze klus professioneel te klaren, eenmalig of op periodieke basis. Inclusief de eerlijke prijzen die we hanteren zijn we gewoon de beste keus.

Schoonmaken is een taak waar vaak tegenop wordt gezien, terwijl het tegelijkertijd noodzakelijk is. Zonder goed schoon te maken, hopen stof en vuil zich op, waardoor schadelijke bacteriën alle kans geboden wordt om te groeien. Ook kan het zorgen voor het ontstaan van allergieën en luchtwegproblemen als er niet geregeld en met de juiste zorg wordt schoongemaakt. Dit is echter slechts één van de redenen om te kiezen voor een erkend schoonmaakbedrijf in Delft.

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Ik kom graag in contact met u om de schoonmaak mogelijkheden te bespreken.

Maxime de Wit

+31 (0)06 15 14 91 11
maxime@des-schoonmaak.nl

Een greep uit onze opdrachtgevers

schoonmaakbedrijf delft des
schoonmaakbedrijf delft des

DES levert kwaliteit!

Ook met het oog op de mentale gezondheid is schoonmaken ontzettend belangrijk. In een schoon kantoor wordt er bewezen effectiever en met meer enthousiasme gewerkt. Dat geldt niet alleen voor uzelf, maar uiteraard ook voor uw medewerkers. Bovendien is een schoon bedrijf automatisch een goed visitekaartje. Klanten krijgen zo een positieve indruk van uw onderneming en zijn sneller geneigd zaken met u te willen doen.

Vakkundig schoon laten maken kent tal van extra voordelen. Ons team ontzorgt u bijvoorbeeld graag. Dankzij onze expertise, betrouwbaarheid en gedrevenheid heeft u geen omkijken meer naar het schoonmaken. Zo kunt u zich richten op waar u graag meer tijd aan wilt besteden, terwijl u ondertussen geniet van een heerlijk schone werkplek of een smetteloze woning.

De voordelen van een

Schoonmaakbedrijf Delft

Als familiebedrijf staat ons team dag in dag uit voor u klaar door heel Zuid-Holland. Het leveren van kwaliteit heeft altijd de hoogste prioriteit. Hiervoor is het goed om te weten dat we voor elke schoonmaakklus de juiste kennis in huis hebben, plus beschikken we over veel ervaring. Ook qua betrouwbaarheid bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen we ervoor dat u geen omkijken meer heeft aan schoonmaaktaken die u misschien al weken of zelfs maanden voor u uit schuift.

Wilt u meer te weten komen over de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Delft? Wij staan altijd open voor een persoonlijke kennismaking, waarbij we goed luisteren naar uw eigen en wensen. Ook denken we graag met u mee. Maak gebruik van onze contactgegevens om gelijk een afspraak in te plannen. Ook kunt u deze gebruiken om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo ontdekt u automatisch onze eerlijke prijzen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u dus op zoek naar een schoonmaakbedrijf Delft? Zoek dan niet verder. Wij nemen voor u al het werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op hetgeen waar u goed in bent, namelijk het runnen van uw eigen onderneming. Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten is het vanzelfsprekend mogelijk om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@des-schoonmaak.nl. We komen zo spoedig mogelijk terug op uw aanvraag en bespreken vervolgens de werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren. Niet voor niets wordt DES Schoonmaak al jarenlang hét schoonmaakbedrijf Delft genoemd.

Call Now ButtonDirect bellen