Over ons

DES Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in de dagelijkse reiniging van kantoor- en bedrijfspanden in de regio Zuid-Holland. Daarnaast hebben we veel ervaring in de glas- en gevelreiniging. Maar met ons jong en enthousiaste team draaien wij onze hand ook zeker niet om voor vloeronderhoud, opleverschoonmaak en portiekreiniging. Betrouwbaarheid en vakbekwaamheid staan bij ons hoog in het vaandel, onze referenties zijn daarvan een goed bewijs. U kunt daarom uw schoonmaak met een gerust hart uit handen geven, want “wat u uit handen geeft hebben wij in de vingers!”

Wij zijn een jong familiebedrijf met korte lijnen. We leveren kwaliteit voor een eerlijke prijs.
DES Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf met haar oorsprong in Den Haag. Vanuit deze stad achter de duinen zijn wij een aantal jaar geleden als klein familiebedrijf begonnen. Inmiddels is ons team gegroeid, waardoor wij u hedendaags graag assisteren op het gebied van verschillende schoonmaakwerkzaamheden.

Ons team bestaat uit meerdere specialisten die hun vak uitstekend verstaan. Onze medewerkers zijn getraind en hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van allerlei omgevingen.
DES is een betrouwbare en deskundige partij die zich onderscheidt met goed werkgeverschap en een klantgerichte aanpak.

Onze kernwaardes zijn:

Lever kwaliteit, Wees betrouwbaar, Heb respect en Maak plezier.

Heeft u behoefte aan advies?

schoonmaakbedrijf den haag

Ik kom graag in contact met u om de schoonmaak mogelijkheden te bespreken.

Maxime de Wit

06 15 14 91 11

info@des-schoonmaak.nl

Call Now ButtonDirect bellen