Vacature Rayon Manager

Wij van DES Schoonmaak zijn een snel groeiende schoonmaakbedrijf in de regio Zuid-Holland. We zijn altijd op zoek naar vaste krachten om ons team te versterken.

Combineer jij je talent voor leidinggeven met passie voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening? Vind je het een uitdaging om samen met je team voor je opdrachtgevers een topprestatie te leveren? Dan is een baan als Rayonmanager bij DES Schoonmaakdiensten echt iets voor jou. In verband met uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij per direct opzoek naar een Rayonmanager voor de regio Zuid-Holland.

Als Rayonmanager van DES Schoonmaakdiensten vind je het geweldig om veel in contact te staan met jouw opdrachtgevers en de schoonmaakmedewerkers van je eigen rayon. Door jouw proactieve houding blijf je je opdrachtgevers verassen en door jouw kennis en enthousiasme te delen zorg je voor gemotiveerde en blije schoonmaakcollega’s op de werkvloer.

Door de flexibele werktijden in de projecten vind je het niet erg om ‘s morgens om zes uur of ‘s avonds om zeven uur een schoonmaak collega in te werken. Dit stelt je wel in staat om flexibel om te gaan met je eigen werktijden en vanuit huis of vanuit het kantoor je werk te doen. Je kunt daardoor doordeweeks en overdag gewoon je boodschappen doen of naar de kapper, of naar de gym.

Je realiseert je dat doelen alleen behaald kunnen worden in teamverband. Daarom ben je continu onderweg om je schoonmaakcollega’s te coachen, motiveren en te inspireren. Het sociale aspect van je functie spreekt je dan ook aan.

Kort gezegd ben je verantwoordelijk voor de personeel bezetting, onderhoud je contacten met je opdrachtgevers, loop je controle rondes en zorg je voor het behalen van de financiële doelstellingen in je rayon.

Jouw kwaliteiten:

  • Je bent een pro actieve, energieke en gedreven persoonlijkheid met organisatietalent en een échte verbinder
  • Je hebt een open en directe, coachende en motiverende stijl van leidinggeven
  • Je bent een echte ondernemer en netwerker, je ziet commerciële kansen en weet deze ook te verzilveren
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring/kennis binnen/van de facilitaire branche is een pré
  • Je woont in de regio Zuid-Holland en bent in het bezit van een rijbewijs

Waarom DES Schoonmaakdiensten?

Wij zijn het schoonmaakbedrijf waar schoonmakers graag willen werken. Opdrachtgevers blijven verrassen en een goede verstandhouding onderhouden met de schoonmaakmedewerkers vinden wij het belangrijkste. Dit bereiken we door te werken met de modernste technieken op het gebied van materialen en middelen. Continu ontwikkelen door het volgen van opleidingen speelt hierbij ook een grote rol.

Wat krijg je als Rayonmanager?

Een zelfstandige en afwisselende baan voor 24 of 32 uur per week met veel verantwoordelijkheden en vrijheid om je functie zelf vorm te geven. Een prettige en zeer dynamische werkomgeving waarbinnen je alle gelegenheid krijgt om jezelf via trainingen en opleidingen verder te ontwikkelen. We geven je een arbeidsovereenkomst, en salaris dat past bij je verantwoordelijkheden met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een lease auto, variabele beloning en een mobiele telefoon.

Rayonmanager bij DES Schoonmaakdiensten jouw baan? Stuur een korte motivatie met je contactgegevens en cv ter attentie van Maxime de Wit, maxime@des-schoonmaak.nl. Wij nemen dan snel contact met je op.

Kernwaardes DES Schoonmaakdiensten

Lever kwaliteit
Wees betrouwbaar
Heb respect
Maak plezier

Heeft u behoefte aan advies?

Graag kom ik in contact met jou voor een kennismakingsgesprek

Maxime de Wit

+316 15 14 91 11
maxime@des-schoonmaak.nl

Call Now ButtonDirect bellen