Schoonmaakbedrijf Schiedam

Zoekt u naar een manier om uw schoonmaakwerk uit te besteden, maar twijfelt u over het inschakelen van deskundige hulp? Bij DES Schoonmaakdiensten profiteert u van alle wensen die op uw lijstje staan én meer. Ons schoonmaakbedrijf in Schiedam gaat namelijk net dat stapje verder. We zijn professionals in hart en nieren, gedreven, zeer ervaren en hanteren eerlijke prijzen. Wilt u daar ook van profiteren als particulier of ondernemer? Wij staan voor u klaar.

Kwaliteit leveren is topprioriteit

Het hebben van een schone werkomgeving is uitermate belangrijk. Het niet alleen schoonmáken van uw interieur maar het ook schoon hoúden, dat zijn echter twee verschillende dingen. Vaak onderschat men ook hoeveel tijd hierin gaat zitten. Veel ondernemers beginnen in aanvang daarom eigenhandig aan deze klus, maar besluiten vervolgens toch al vrij snel dit uit te besteden. Niet alleen omdat het tijd bespaart, maar omdat het ook gepaard gaat met flink wat andere interessante voordelen.

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Ik kom graag in contact met u om de schoonmaak mogelijkheden te bespreken.

Maxime de Wit

+31 (0)06 15 14 91 11
maxime@des-schoonmaak.nl

Een greep uit onze opdrachtgevers

schoonmaakbedrijf schiedam
schoonmaakbedrijf schiedam

Professionele schoonmaakdienst in Schiedam

Daar waar u misschien oppervlakkig schoonmaakt zodat het er voor het oog in elk geval weer redelijk uitziet, zorgen wij als specialistisch schoonmaakbedrijf in Schiedam juist voor een grondige aanpak. Juist het aandacht geven aan details is ontzettend belangrijk, omdat in hoekjes en kieren snel vuil ophoopt. Door secuur schoon te maken krijgt u een écht gezonde leef- of werkomgeving, waar u, uw medewerkers en zelfs uw klanten de vruchten van plukken.

Dankzij onze uitgebreide kennis en vele jaren ervaring zijn we inzetbaar op tal van gebieden. Denk aan kantoorruimtes, winkels en scholen. Hierbij hebben we ook veel aandacht voor het juiste vloeronderhoud en het effectief verwijderen van strepen en vuil van ramen. Heeft u ok een dergelijk probleem? Dan is het goed om te weten dat voor ons schoonmaakbedrijf in Schiedam geen klus te groot is. Wij denken graag met u mee in oplossingen.

De voordelen van een

Schoonmaakbedrijf Schiedam

Bent u geïnteresseerd in het meer te weten komen over ons en wat we voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer met het opnemen van contact. Maak gebruik van de mogelijkheid een vrijblijvende offerte aan te vragen, of kies direct voor een persoonlijke ontmoeting van één van onze specialisten.

Met ons schoonmaakbedrijf Schiedam in contact komen kan op verschillende manieren. Zo kunt u 24/7 een e-mail of appje sturen, of ons online contactformulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat we u zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Belt u liever? Geen punt, ook op die manier zijn we eenvoudig te bereiken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u dus op zoek naar een schoonmaakbedrijf Schiedam? Zoek dan niet verder. Wij nemen voor u al het werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op hetgeen waar u goed in bent, namelijk het runnen van uw eigen onderneming. Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten is het vanzelfsprekend mogelijk om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@des-schoonmaak.nl. We komen zo spoedig mogelijk terug op uw aanvraag en bespreken vervolgens de werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren. Niet voor niets wordt DES Schoonmaak al jarenlang hét schoonmaakbedrijf Schiedam genoemd.

Call Now ButtonDirect bellen